Nou canvi d’imatge

Després de nombrosos avisos de la dificultat que per a força gent representava obrir el meu blog amb l’antiga plantilla (la del cangur i el desert suposo que australià) he decidit simplificar la meva imatge blocaire.

Espero que aquesta no tingui els problemes de l’anterior, tot i que jo sí que en tinc ja que des de l’ordinador on escric ara em resulta impossible veure els comptadors (em direu: no serveixen per a res, ja ho sé, però a mi m’agrada veure des d’on arriben les visites, i quantes n’hi ha hagut, i no deixa de ser peculiar trobar-se’n de procedents de la República Txeca, per exemple; què hi deuen buscar? I encara més, quina cara se’ls deu quedar quan ho troben?)

[@more@]

Quant a Antoni Casals

Una autodefinició? Practico l\'escèptico-eclecticisme d\'esquerres. Llegeixo el, per alguns, denostat Saramago i disfruto amb Le Carré. M\'he enganxat als clàssics (Horaci, Heròdot, Càtul...) Fa anys que estic intentant llegir l\'Ulisses de Joyce, però no me\'n surto. M\'agrada la música, especialment portuguesa i brasilera. Però també una bona part dels grups que canten en català passats i actuals, especialment Antònia Font. Tinc una petita col·lecció de discos de vinil (amb treballs d\'Osibisa, Camel, Caravan, Emerson, Lake& Palmer...) Professionalment, estic vinculat a les ciències de la salut i la meva feina m\'ocupa més hores de les que voldria, com tants d\'altres. L\'única publicació seriosa que tinc és una tesi doctoral que, hores d\'ara, deu servir per ben poc. Ara m\'ha donat per penjar coses al portal \"Joescric.com\".
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Nou canvi d’imatge

  1. kargol diu:

    si que fa gràcia, si 😀

  2. Em sembla que les visites des de la república txeca les fa un altre Antoni.

  3. * Peix del Mar,va dir: no pots veure les meves llàgrimes …

Els comentaris estan tancats.