Canvi d’adreça

Per nombroses raons, i bàsicament per comoditat personal, em trasllado. Vull dir que trasllado el bloc.

He decidit fer una fusió dels meus dos blocs, aquest i Efectes Secundaris, i n'obro un de nou amb la intenció que doni cabuda tant al que venia escrivint, darrerement sense gaire persistència, a memòria restringida, i als fragments que han vingut constituint des de fa una parell d'anys el meu bloc a blogspot.

Com no podia ser d'altra manera el nom del nou bloc serà una fusió dels noms que he estat emprant fins ara: en diré Secundària Memòria. De moment el tinc obert i espero tenir més disciplina que la que he tingut aquest darrer anys. Entre un i altre bloc han estat més de 450 entrades en aproximadament 3 anys, que és el temps que fa que vaig entrar en aquest món, que de totes maneres no abandono, entre altres coses perquè no podria fer-ho. Però tinc massa coses al cap com per mantenir dos blocs i, sobre tot en el cas de Memòria Restringida, fer-ho amb les freqüents incomoditats (servidors penjats, dies que no funcionen) que acaba representant aquesta plataforma, que, tanmateix és la que aconsello a tothom. Però massa sovint no tinc prou temps quan vull escriure com per esperar els cinc o deu minuts que triguen en obreir-se algunes pàgines de gestió.

En fi, ens seguirem llegint, això no és pas un comiat sinó un canvi d'adreça, a  Secundària Memòria.

 

[@more@]

Quant a Antoni Casals

Una autodefinició? Practico l\'escèptico-eclecticisme d\'esquerres. Llegeixo el, per alguns, denostat Saramago i disfruto amb Le Carré. M\'he enganxat als clàssics (Horaci, Heròdot, Càtul...) Fa anys que estic intentant llegir l\'Ulisses de Joyce, però no me\'n surto. M\'agrada la música, especialment portuguesa i brasilera. Però també una bona part dels grups que canten en català passats i actuals, especialment Antònia Font. Tinc una petita col·lecció de discos de vinil (amb treballs d\'Osibisa, Camel, Caravan, Emerson, Lake& Palmer...) Professionalment, estic vinculat a les ciències de la salut i la meva feina m\'ocupa més hores de les que voldria, com tants d\'altres. L\'única publicació seriosa que tinc és una tesi doctoral que, hores d\'ara, deu servir per ben poc. Ara m\'ha donat per penjar coses al portal \"Joescric.com\".
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.